Ugrás a tartalomra

Küldetésünk

Egészség: Termékek érzékeny bőrre

Célunk olyan allergiát okozó és bőrre veszélyes anyagok kizárása termékeinkből, mint a pl. az izotiazolinok vagy limonén.

Az SCCNFP ajánlása szerint kifejlesztett L'Arbre Vert termékek minden olyan anyagtól mentesek, mely felelős az allergiás bőrért. Hipoallergén, állatokon nem tesztelt formula, mely minimalizálja az allergia kockázatát, miközben tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrtípust is. 

Az összetevőket úgy választottuk ki, hogy azok hipoallergének és minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb típusra is alkalmasak legyenek. 

Az L'Arbre Vert az első olyan tisztítószer márka Franciaországban, melyet az ARCAA (Allergológiai és Asztológiai Klinikai Kutató Egyesület, Franciaország) allergológusai is jóvá hagytak.

Kutatási és fejlesztési csoportunk szorosan figyelemmel kíséri az allergiával kapcsolatos kutatások és szabályozások minden fejleményét, hogy ezáltal proaktívan tudjunk fellépni azon új anyaggal szemben, melyek potenciális allergének, vagy bőrirritáló hatásúak lehetnek, valamint folyamatosan tudjuk fejleszteni termékeinket még a legérzékenyebb bőrű emberek számára is. 

Környezet: bolygónk természeti erőforrásainak tiszteletben tartása

Az L'ARBRE VERT története 2003 óta az EU környezetvédelmi kiválóságait jelentő Ecolabel (hivatkozás) címke köré épül, sőt az öko címke követelményein már túlmutat. Legtöbb otthon ápolási termékünk rendelkezik ezen öko címkével. 

Előnyben részesülnek azon természetes eredetű összetevők, melyek összhangban állnak az egészég és természet iránti elkötelezettségünkkel. Mindezeket szigorúan válogatjuk magas minőségük és az adott termékhez való illeszkedésük alapján.  

Emellett prioritást élveznek a fenttartható környezet iránt elkötelezett beszállítók.

Termékeink nagy része (hivatkozás) a franciaországi, Saint-Benoit területén lévő gyárunkból kerülnek ki, míg néhány terméket az EU más országaiban gyártunk. 

A L'Arbre Vert egyetlen termék előállításánál sem végez állatkísérleteket.

Mindezeken túl az L'Arbr Vert környezetvédelem iránti elhivatottsága túlmutat az Ecolabel által tanúsított öko termékek fejlesztésén és gyártásán. Az elmúlt évek alatt a ReforestAction partnereként, az erdők megőrzésére és helyreállítására szolgáló globális faültetési projekt részesei lettünk, melynek eredményeként 2020. év végéig az L'Arbre Vert 5000 fa ültetésére tett ígéretet Amazónia és Európa területein. 

Hatékonyság és ár

Amikor megfizethető, környezetbarát alternatívákat kínálunk az otthoni takarításhoz, fontos figyelembe venni a termék teljesítményére vonatkozó elvárásokat, melyek a fogyasztókban felmerülnek. 

Ennek érdekében a L'Arbre Vert különböző teljesítmény teszteket végez, hogy minden termék megfeleljen a kategória-specifikus elvárásoknak, miközben tiszteletben tartja a környezetet, emellett pedig megfizethető legyen. 

Közösség

A L'Arbre Vert támogatja azokat az egészség- és szépségápolás területen működő közösségeket, melyek hasonló módon elhivatottak a környezet iránti tisztelet felé. 2003 óta olyan különféle kezdeményezésekben vesz részt az egész világon, mint pl a globális faültetési program, valamint az allergiával foglalkozó egészségügyi intézmények támogatása. 

A bőr egészségével és védelmével kapcsolatos küldetésünkkel 2020-ban kezdeményezést indítottunk a kanadai gyermekkórházak támogatására. Nemrég zárult le az ARCAA által tanúsított termékek adományozása a SickKids Toronto számára és azon vagyunk, hogy az év végéig további támogatásokat nyújtsunk Kanadában.

 

A kép eltávolítva.